ورود پروژه از ترلو

 

تسکولو به شما این امکان رو می‌ده تا بوردهاتون رو از " ترلو" وارد کنین و توی تسکولو به کار روی اونها ادامه بدین.

پیشنهاد ما به شما اینه که از اعضای پروژه‌تون درخواست کنین از قبل با همون ایمیلی که توی ترلو حساب دارن در تسکولو هم حساب کاربری بسازن، و اتصال به ترلو رو ایجاد کنن.

حالا برای انتقال بوردهای ترلو به صورت پروژه در تسکولو  اول روی آیکون "+"  در"صفحه اصلی" کلیک کنین و بعد " اتصال به ترلو " را انتخاب کنین.

 

 

در اینجا پیغامی می‌بینین که از شما می‌خواد به تسکولو اجازه دسترسی به حساب کاربری‌تون رو توی ترلو بدین. این اجازه به ما دسترسی Read-only می‌ده تا اطلاعات شما رو منتقل کنیم.

در اینجا می‌بینین که بعد از این اجازه، عبارت "اتصال به ترلو" به "بارگذاری از ترلو" تغییر می‌کنه.

 

 

حالا باید وارد حساب کاربری خودتون در ترلو بشین و بوردهای مورد نظرتون رو با فرمت JSON از ترلو به تسکولو منتقل کنین.

برای این کار" بورد " رو در ترلو باز کنین و از نوار کناری صفحه روی "Share, Print, and Export" کلیک کنین. بعد روی "Export JSON" کلیک کنین و از پنجره ای که باز می‌شه فایل JSON رو روی هارد دستگاه خودتون ذخیره کنین.

 

 

دوباره به تسکولو برگردین و "بارگذاری از ترلو" رو انتخاب کنین و حالا فایل JSON رو که از ترلو ذخیره کرده بودین انتخاب کنین . کمی صبر کنین و اجازه بدین تسکولو فایل رو تبدیل به پروژه کنه.

 

 

در پروسه انتقال پروژه از ترلو به تسکولو، اطلاعات زیر به تسکولو وارد می‌شن:​

 

اعضای بورد : اگه اعضای تیم شما طبق توضیحات بالا، اجازه ارتباط با ترلو رو بدن،  اونوقت تسکولو بر اساس نام کاربری اونها در ترلو ، اعضای بورد شما رو در تسکولو پیدا می‌کنه و به پروژه شما اضافه می‌کنه.

لیست‌ها : همه لیست‌ها به پروژه شما در تسکولو متنقل خواهند شد.

کارها: همه کارها توی لیست‌های خودشون قرار می‌گیرن.

فایل‌ها: تمام فایل‌هایی که شما روی کارها یا در بورد آپلود کردین ، به پروژه‌تون انتقال داده می‌شن.

سررسیدها : سررسیدهایی که برای کارهاتون در ترلو تعیین کردین ، به تسکولو منتقل می‌شن

لیست‌های انتخاب: اگه برای کارهاتون در ترلو لیست انتخاب درست کرده باشین ، همه اونها به تسکولو انتقال داده می‌شن

موقعیت پروژه: به طور پیش فرض تمام کارهای شما در بخش to-do قرار می‌گیرن مگه اینکه کار موردنظر لیست انتخابی داشته باشه که یک یا چند آیتم اون تیک خورده . در اینصورت به بخش Doing انتقال پیدا خواهند کرد. اگه تمام آیتم‌های لیست انتخاب شما در ترلو تیک خورده باشن، اونوقت کار شما به بخش Done منتقل خواهد شد.

کارهای واگذار شده به اعضا : اگه اعضایی که کار بهشون واگذار شده ، حساب‌های کاربری‌شون رو به هم مرتبط کرده باشن، در پروسه انتقال به تسکولو خود به خود کارها به اون اعضا واگذار خواهد شد.

دیدگاه‌های کارها​: اگه تسکولو بتونه نام کاربری نویسنده یک دیدگاه‌ رو پیدا کنه، اون دیدگاه به همون کار در تسکولو منتقل خواهد شد. اگه تسکولو نتونه نام کاربری نویسنده دیدگاه رو پیدا کنه اون دیدگاه حذف خواهد شد.