حذف پروژه‌

 

 

برای اینکه بتونید یک پروژه رو حذف کنید، باید اول اون پروژه رو ببندید

شما می‌تونید قبل از حذف از اطلاعات پروژه خودتون خروجی بگیرید.

 

بعد از اینکه پروژه رو بستید، صفحه  پروژه‌‌های بسته‌شده رو باز کنید.

 

 

اول وارد پروژه، و بعد تنظیمات پروژه بشید.. تب "پیشرفته" رو پیدا کنید و وارد بشید.

برای حذف شما باید نام پروژه رو دقیق در کادر مربوطه بنویسید تا دکمه حذف فعال بشه و بتونید پروژه رو حذف کنید.

 

 

 

بعد از حذف کردن یک پروژه امکان بازگرداندن پروژه وجود نخواهد داشت، پس اول مطمئن بشید و بعد پروژه‌ای رو حذف کنید.
بعد از حذف پروژه همه اطلاعات پروژه یعنی، کارها، زمانهای کاری، فایلها، تحلیلگر، فعالیت‌ها، اتاق‌های گفتگو و غیره همه حذف خواهند شد.