حذف و ویرایش کارها

 

گاهی لازم می‌شه که یک کار رو حذف کنیم یا اینکه عنوانش رو ویرایش کنیم.

 

حذف کار

 

برای حذف یک کار اول یک بار روی کار کلیک کنین تا پنجره تنظیماتش باز بشه و بعد روی " تنظیمات بیشتر" کلیک کنین و گزینه " حذف " رو انتخاب کنین.

 

 

توجه کنین که بعد از حذف کار، امکان بازیابی اون دیگه وجود نداره و همه اطلاعات و فایلهایی که روی اون کار دارین به صورت دائمی پاک خواهد شد.

 

ویرایش عنوان کار

 

اگه می‌خواین عنوان کار رو ویرایش کنین، کار رو باز کنین و یک بار روی عنوان کلیک کنین تا امکان ویرایش فعال بشه. بعد از ویرایش عنوان کلید اینتر یا دکمه ذخیره رو بزنین تا تغییرات ذخیره بشن.