حذف صفحه‌ها و لیست‌ها

 

توی تسکولو شما می‌تونین صفحه‌ها ، لیست‌ها و کارهاتون رو به هر دلیل حذف کنین. البته برای این کار مالک پروژه باید به شما دسترسی لازم رو بده که بتونین این تغییرات رو ایجاد کنین. 

 

صفحه‌ها

 

برای ورود به  تنظیمات هر صفحه، روی آیکن چرخ دنده در بالای صفحه، کنار فهرست اسم صفحه‌ها کلیک کنین تا بتونین صفحه‌ها رو مدیریت کنین.

ممکنه به خاطر تعداد زیاد صفحه‌ها، آیکن چرخ‌دنده پنهان بشه. برای همین اول باید روی آیکن فلش مانند  کلیک کنین تا آیکن چرخ‌دنده برای مدیریت صفحه‌ها رو ببینین.

 

 

وقتی پنجره مدیریت صفحه‌ها باز شد، با کلیک روی آیکن سطل قرمز صفحه حذف می‌شه.

 

 

 

تنها صفحه ای که نمی‌تونین حدفش کنین ، صفحه پیش فرض هست . شما فقط می تونین اسم این صفحه رو تغییر بدین.

 

وقتی صفحه‌ای رو حذف می‌کنین لیست‌های داخل اون صفحه حذف نمی‌شن، بلکه به اولین صفحه‌ پروژه‌تون منتقل می‌شن.

 

لیست‌ها

 

برای حذف لیست شما باید ابتدا لیست خودتون رو بایگانی کنین . سپس به قسمت بایگانی برین و روی یک لیست کمی مکث کنین تا علامت چرخ دنده کنار اون نشون داده بشه سپس روی حذف کلیک کنین تا لیست‌تون پاک شه.

 

 

توجه کنین که بعد از حذف لیست، امکان بازیابی اون دیگه وجود نداره و همه کارها و فایلهایی که روی اون لیست دارین به صورت دائمی پاک خواهد شد.