حذف سازمان

 

برای اینکه بتونین یک سازمان رو حذف کنین، باید اول اون  سازمان رو ببندین. 

 

مالک سازمان تنها فردی هست که می‌تونه سازمان رو حذف کنه. اگر مالک نیستین می‌تونین از سازمان خارج بشین.

 

اگر سازمانی رو حذف کنید همه پروژه‌های زیرمجموعه اون سازمان هم حذف می‌شند. شما می‌تونید قبل از حذف سازمان، پروژه‌های اون رو به سازمان‌های دیگری منتقل کنین و یا از اطلاعات پروژه‌ها خروجی بگیرید.
 

بعد از اینکه سازمان رو بستید، صفحه پروژه‌‌های بسته‌شده رو باز کنید.

 

 

 

سازمان رو پیدا کنید روی تنظیمات کلیک کنید و گزینه "حذف سازمان" رو انتخاب کنید.

 

 

برای حذف شما باید نام سازمان رو دقیق در کادر مربوطه بنویسید تا دکمه حذف فعال بشه و بتونید سازمان رو حذف کنید.

 

 

 

بعد از حذف کردن یک سازمان امکان بازگرداندن سازمان و پروژه‌هایی آن وجود نخواهد داشت، پس اول مطمئن بشید و بعد سازمان رو حذف کنید.

 

بعد از حذف سازمان همه اطلاعات پروژه‌های آن یعنی، کارها، زمانهای کاری، فایلها، تحلیلگر، فعالیت‌ها، اتاق‌های گفتگو و غیره حذف خواهند شد.