بستن پروژه‌

 

این مطلب درباره بستن و بایگانی کردن یک پروژه هست. برای دیدن راهنمای حذف کردن پروژه لطفا اینجا را کلیک کنید.

 

برای بستن پروژه شما باید مالک اون پروژه باشین. 

 

اول وارد بخش "تنظیمات پروژه" بشید. روی تب "پیشرفته " و بعد روی دکمه "بستن" کلیک کنید.

 

 

بعد از بستن پروژه می‌تونین اون رو در قسمت "پروژه‌های بسته‌شده" ببینین. بخش پروژه‌های بسته شده در صفحه اصلی پروژ‌های شما قرار داره. فقط کافیست روی کلیدی که با کادر قرمز رنگ مشخص شده کلیک کنین تا پروژ‌ه‌های بسته شده رو ببینین.

 

 

پروژه‌ی بسته‌شده رو فقط مالک پروژه می‌تونه مشاهده کنه و از صفحه اعضا حذف میشه.

 

بازگشایی پروژه

 

برای بازکردن پروژه وارد بخش پروژه‌های بسته شده بشین، پروژه رو باز کنین و وارد تنظیمات پروژه بشین. روی تب پیشرفته کلیک کنین و دکمه "بازگشایی" رو بزنین.

 

 

 

وقتی پروژه رو باز کنین دوباره اعضای قبلی به آن دسترسی خواهند داشت.

 

 

برای دیدن ویدیوی آموزشی بستن پروژه کلیک کنین.