بستن سازمان

 

گاهی وقتا به هر دلیل لازم می‌شه که شما سازمانتون رو ببندین.

 

برای بستن سازمان لازمه که شما مالک اون باشین.

 

برای این کار به صفحه‌ی اصلیتون برین.

روی تنظیمات پروژه کلیک کنین و "بستن سازمان" رو انتخاب کنین.

 

 

زمانی که شما سازمانی رو ببندین تمامی پروژه‌های اون تبدیل به پروژه شخصی میشن.

 

امکان بازکردن سازمان بعد از بستن اون وجود نداره.