بایگانی و بازیابی کارها

 

بایگانی

 

با گذشت زمان و انجام کارها تعداد کارهای انجام شده در لیست‌تون زیاد میشه.

شما می‌تونین کارهای انجام شده که فعلا نیاز نیست در دسترستون باشه رو بایگانی کنین.

بایگانی کردن کارها هیچ تغییری روی اطلاعات موجود در کار نمی‌ذاره و با بایگانی کردن کار یه لیست به همون نامی که کار در اون وجود داشت در قسمت کارهای بایگانی شده ایجاد میشه و کار در اون قسمت قرار می‌گیره.

برای این کار، اول  روی کار مورد نظر  کلیک کنین و بعد " بایگانی " رو از نوار کناری انتخاب کنین.

 

 

همچنین شما می‌تونین  با استفاده از موس، روی کار مورد نظرتون  مکث ( Hover ) کنین و در صفحه کلید  "Delete" رو  بزنین تا کار بایگانی بشه.

 

امکان بایگانی کردن  کارها برای افرادی که سطوح دسترسی مدیریت به صفحه یا لیست رو دارند امکان پذیر است.

 

صفحه‌ی کارهای بایگانی شده

 

برای دیدن کارهای بایگانی‌شده روی کلید بالای صفحه کلیک کنین تا رنگ آن آبی بشه.اونوقت به صفحه بایگانی منتقل می‌شین.

 
 

 

بازیابی
 
شما می‌تونین کارهایی که قبلا بایگانی کردین رو بازیابی کنین و روند کاری رو روی اون ادامه بدین.
برای این کار به " صفحه کارهای بایگانی شده " برین و داخل کار مورد نظرتون بشین و از نوار کناری روی " بازیابی " کلیک کنین و کار به همون لیستی که قبلا وجود داشته انتقال پیدا می‌کنه.
 
 

 

امکان بازیابی کردن  کارها برای افرادی که سطوح دسترسی مدیریت به صفحه یا لیست رو دارند امکان پذیر است.